Skip to main content

Synsprøve

Synsprøve hjemme hos dig eller ved os

Professionel synstest hos dig, på plejecenteret, i virksomheden eller besøg os i en af vores afdelinger.
Service og omhyggelighed er altid i højsædet

Syntest – Det kan du forvente:

I vores optik er det yderst vigtigt og altid udgangspunktet, at ALLE har ret til en professionel synsprøve/øjenundersøgelse. Derfor laver vi altid synsprøven, der hvor du er mest komfortabel med det! Det kan være i dit eget hjem, på plejehjemmet, på den institution, hvor du befinder dig, eller hos os i vores veludstyrede synsprøvelokale. Mulighederne er ubegrænsede. Det vigtigste for os er, at du føler dig helt tryg i situationen! En anden ting, der er vigtig for os at understrege, er at vi laver synsprøven, når det passer dig.

Synsprøven vil altid blive foretaget af en faguddannet optometrist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Det, sammenholdt med at vi bruger den nyeste teknologi indenfor synsprøveudstyr, sikrer dig og dit syn den bedst mulige glasløsning. Uanset om det er i dit eget hjem eller i vores moderne brilleklinik, giver vi dig nøjagtig den samme service og professionelle synsprøve som i en almindelig optikerforretning. Dog er vi ikke, som de almindelige butikker, bundet af faste åbningstider. Vi laver synsprøven, når det passer dig bedst. Dette tilgodeser bl.a. ældre, syge, travle børnefamilier og folk med sene arbejdstider.

Vi tager os altid rigtig god tid til dig, så vi kan afdække dit synsbehov bedst muligt og finde den helt optimale løsning, der passer allerbedst til dig.

I synsprøven tester vi alle øjets funktioner. Vi starter altid med at tage udgangspunkt i netop dit behov, hvorefter vi foretager diverse relevante undersøgelser som bl.a. afprøver:

  • øjnenes synsfelt
  • øjnenes samarbejdsevne og samsyn
  • øjnenes smidighed og bevægelighed
  • øjnenes evne til at indstille sig på forskellige afstande
  • test af farvesyn
  • måling af den bedste styrke til afstand, fjernsyn, læsning, arbejde og bilkørsel

Resultatet kontrolleres altid i en prøvebrille, hvor vi med hjælp fra synstavler til både afstandssyn og nærsyn finpudser de sidste detaljer.

Når brillestyrken er fundet, kontrolleres/undersøges øjets ydre og indre sundhed. Specielt kigger vi efter cataract (grå stær) og AMD (forkalkning).

Til sidst giver vi en uddybende og let forståelig samlet konklusion.