Skip to main content

Ide & profil

Juel Optik – din lokale optiker

Hele ideen med Juel Optik er at det skal være nemt at få tjekket sit syn professionelt, præcis der hvor man er og når man har tid.

Optiker med erfaring og passion

Med godt 20 års erfaring i den mere traditionelle del af optikerbranchen, følte jeg at tiden var inde til at få foden, ikke under eget bord men på egen speeder.

At bilen dermed er hjemsted for en stor del af Juel Optik skyldes, at jeg satser på, at en stor del af hverdagen skal fyldes ud med hjemmebesøg.

Jeg tror, at der er et behov for at få lavet synsprøver hjemme hos kunderne. Det gælder naturligvis mange ældre, syge og handicappede, som har svært ved at komme hjemmefra og ind til byerne for at gå til optiker. Beboere på plejehjem og i plejecentre er også oplagte kunder. Jeg er også sikker på, at mange travle familier kan have svært ved at finde huller i kalenderen og tage til byen.

Juel Optik etableres også med en synsklinik i Viborgs nye, store sundhedscenter i Toldbodgade.

Ideen med et sundhedscenter er rigtig god. Der er god synergi sådan et sted. Kunderne kan blandt meget andet gå til læge, fysioterapeut, tandlæge og nu altså også til optiker i samme hus. Jeg tror, at kunderne vil sætte pris på det.

Som kunde hos Juel Optik kan du vælge mellem en bred vifte af såvel danske som udenlandske kvalitetsstel og glas fra førende producenter af højkvalitetsoptik som tyske Zeiss og schweiziske Optiswiss.

Jeg køber selv mine varer hjem, og da jeg kun vil have minimale omkostninger, fordi jeg blot er mig selv, kan jeg i Juel Optik levere briller til meget skarpe priser.

Per Juel optiker