Site preloader
Juel Optik
Juel Optik
Nørregade 1
7850 Stoholm
7470 Karup J
Toldboden 1, 3. sal B
8800 Viborg

Nyheder

Forårets nye brillestel er landet!

Nu er de her! Alle de megafede nye solbriller fra Marc Jacobs, som vi bestilte for et par uger siden. Det var den dag, hvor solen skinnede så flot og lokkende og lovede, at nu er foråret altså på vej, og man egentlig bare drømte om at sidde et dejligt sted med ansigtet op mod solen med et par fede solbriller på. Vi kunne slet ikke lade være at prikke en masse fantastiske og superflotte solbriller fra sælgerens store udvalg hjem til butikken. Og hvorfor skulle vi da også lade være? Det er altid sæson for nye, lækre solbriller.

Dille fra Safilo har også været på besøg og har fremvist det ene flotte og seje brillestel efter det andet. Det var oplagt at vælge det meste til, og så var det bare at vente på, at de dukkede op i butikken.

Og nu er de endelig kommet. Derfor er det med ægte stolthed og armene i vejret, vi blandt andet kan præsentere stilsikker personlighed fra Hugo Boss, eksklusiv kvalitet fra Max Mara og sofistikeret elegance fra Céline. Og så selvfølgelig dristig nytænkning fra Marc Jacobs. Vidt forskellige, men alle i samme gennemtænkte finish. Kom og prøv dem, så skal vi nok hjælpe dig med at vurdere, hvilket par du skal gå foråret i møde med. Vi glæder os og kan næsten ikke vente med at sætte dem på din næse og sende dem videre ud i verden.

Book en tid hos Juel Optik på tlf. 28459900 og få en helt personlig solbrilleoplevelse. Vi har tid, når du har tid.